Tandarts nabij Lekkerkerk

Inschrijven bij een tandarts nabij Lekkerkerk? Bij Match Tandartsen staat een team van 9 tandheelkundige professionals dagelijks klaar om u met veel persoonlijke aandacht van een hoogwaardige tandartsbehandeling te voorzien. Dit kan gaan om een periodieke controle of een spoedgeval, bijvoorbeeld wanneer u een ontsteking heeft. Maak kennis met onze tandartspraktijk vlak bij Lekkerkerk! Schrijf u in en neem contact op voor meer informatie.

Tandarts vlak bij Lekkerkerk: reguliere controles of spoedgeval?

Ons gebit speelt een grote rol voor ons zelfvertrouwen, met name wanneer deze gezond is en straalt. Persoonlijke mondzorg door een tandarts nabij Lekkerkerk is daarom van belang voor elke patiënt, omdat geen gebit hetzelfde is. Reguliere controles, gebitsreiniging en andere behandelingen worden op uw specifieke behoeften afgestemd, zodat u zonder problemen gebruik kunt maken van uw tanden. Deze gebruikt u uiteraard om te kauwen, bijten en zelfs te praten.

Als tandarts in Capelle aan den IJssel verwelkomen wij ook patiënten uit de omgeving, bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar een tandarts in Krimpen aan de Lek of een tandarts in Ridderkerk.

Onze huidige
mondzorg behandelingen.

Preventieplan

Een zorg- en preventieplan op maat.

Mondhygiënist

Advies over reinigen van tanden, kiezen en tong van onze mondhygiënist in Capelle aan den IJssel.

Tandvlees

Behandeling en preventie van tandvleesproblemen

Wortelkanaal behandeling

Informatie over wortelkanaalbehandelingen

CAD/CAM Kronen

Informatie over CAD/CAM kronen

Implantologie

Implanteren van tanden en kiezen

Gebitsslijtage

Slijtage van tanden en kiezen

Esthetische Tandheelkunde

Het verfraaien van uw tanden.

Het belang van periodieke controles

Voor de waarborging van uw gebit zijn periodieke controles essentieel. Daarnaast zijn deze controles ook het moment waarop gebits- en tandvleesproblemen vroegtijdig worden gesignaleerd. Zo worden gaatjes, tandvleesontstekingen en andere vervelende ongemakken ontdekt en behandeld, voordat ze uw gebit verder aan kunnen tasten. Op deze manier vermijdt u niet alleen problemen op de lange termijn, maar gaat u ook dure behandelingen uit de weg. Laat uw glimlach niet aan het lot over en kom regelmatig langs bij onze tandartspraktijk vlak bij Lekkerkerk.

Onze behandelingen

Voorkomen is beter dan genezen! Daarom kunt u In Capelle aan den IJssel terecht voor diverse behandelingen:

  • Reguliere controle
  • Preventieplan
  • Mondhygiënist
  • Wortelkanaalbehandeling
  • Kronen
  • Implantologie
  • Esthetische tandheelkunde

Het is belangrijk om te vermelden dat de vergoeding voor deze behandelingen afhankelijk is van uw specifieke zorgverzekeringspakket. Neem vooraf contact op met uw zorgverzekeraar om meer duidelijkheid te krijgen over de dekking. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor de beste zorg voor uw gebit.

Waarom inschrijven bij Match Tandartsen?

Als tandarts in de omgeving van Lekkerkerk zijn wij de gekozen praktijk dankzij de verschillende voordelen die wij onze patiënten bieden. Wat deze voordelen zijn? We hebben ze op een rijtje gezet:

Schrijf u direct in

Wilt u zich aanmelden bij een tandartspraktijk nabij Lekkerkerk? Vul het contactformulier in of bel gerust naar 010-4420098 om contact op te nemen. Wilt u eerst meer informatie ontvangen over onze praktijk, uw zorgverzekering of iets anders? Dan helpen we u graag verder.

Direct contact opnemen

Dank u! Uw bericht is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier. Vernieuw en probeer opnieuw.
Inschrijven