Tandarts Krimpen aan de Lek

Zoekt u een tandarts in Krimpen aan de Lek? Misschien woont u in de omgeving of bent u net verhuisd? De zoektocht naar een tandarts is niet altijd makkelijk. Bij Match Tandartsen bent u van harte welkom.

Bij ons vindt u een team van ervaren tandartsen, implantologen, mondhygiënisten en assistenten die zich gezamenlijk inzetten voor de gezondheid en kracht van uw gebit. Of u nu een inschrijving wilt doen of direct een afspraak wilt maken voor spoed, wij staan voor u klaar.

Tandheelkundige oplossingen op maat voor het hele gezin

Bij onze tandartspraktijk bieden we tandheelkundige oplossingen op maat voor het hele gezin. Van de jongste tot de oudste patiënten, wij zorgen voor een gepersonaliseerde benadering. Ons ervaren team van tandartsen staat klaar om preventieve zorg, algemene behandelingen en orthodontie aan te bieden. We streven naar gezonde en stralende glimlachen voor iedereen, met een focus op comfort en kwaliteit. Maak vandaag nog een afspraak voor uw gezin!

Onze huidige
mondzorg behandelingen.

Preventieplan

Een zorg- en preventieplan op maat.

Mondhygiënist

Advies over reinigen van tanden, kiezen en tong van onze mondhygiënist in Capelle aan den IJssel.

Tandvlees

Behandeling en preventie van tandvleesproblemen

Wortelkanaal behandeling

Informatie over wortelkanaalbehandelingen

CAD/CAM Kronen

Informatie over CAD/CAM kronen

Implantologie

Implanteren van tanden en kiezen

Gebitsslijtage

Slijtage van tanden en kiezen

Esthetische Tandheelkunde

Het verfraaien van uw tanden.

Tandheelkunde van hoge kwaliteit

Bij ons kunt u rekenen op tandheelkunde van hoge kwaliteit. Ons toegewijde team van tandartsen en specialisten streeft naar uitmuntendheid in elke behandeling. Met behulp van geavanceerde technologie en moderne technieken bieden wij zorgvuldige en doeltreffende oplossingen. Uw mondgezondheid en tevredenheid staan bij ons centraal.

Waarom Match Tandartsen

Angst voor de tandarts? Ontdek onze comfortabele behandelingen

Heeft u last van angst voor de tandarts? Bij ons kunt u kennismaken met comfortabele behandelingen die speciaal ontworpen zijn om uw angst te verminderen. Ons vriendelijke en begripvolle team neemt de tijd om naar uw zorgen te luisteren en creëert een rustige omgeving. Wij bieden diverse pijnloze technieken en sedatieopties om uw tandartsbezoek zo ontspannen mogelijk te maken. Stap over uw angst heen, want tandpijn wilt u liever niet.

Preventieve tandheelkunde is essentieel om grote gebitsproblemen te voorkomen. In onze praktijk bieden we regelmatige controles, gebitsreiniging, fluoridebehandelingen en sealants aan. Met preventieve zorg kunnen problemen vroegtijdig worden ontdekt en behandeld, waardoor ernstigere problemen worden voorkomen. Wij streven ernaar om samen met u een gezond gebit te behouden. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons zorg- en preventieplan op maat.

Schrijf u in bij tandarts Krimpen aan de Lek

Zoek niet verder en schrijf u in bij onze tandartspraktijk in de buurt van Krimpen aan de Lek. Woont u in de omgeving, bijvoorbeeld in Krimpen aan den IJssel, dan kunt u zich ook gewoon inschrijven bij ons.

Onze praktijk zit in Capelle aan den IJssel. Heeft u tandpijn of wilt u met spoed naar een tandarts? Neem ook dan contact met ons op. U kunt ons bellen voor mondzorg in Krimpen aan de Lek op 010 4420098.

Direct contact opnemen

Dank u! Uw bericht is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier. Vernieuw en probeer opnieuw.
Inschrijven