Tandarts in Krimpen aan den IJssel

Een tandarts in Krimpen aan den IJssel gezocht? Wanneer u net bent verhuisd naar Krimpen aan den IJssel of wanneer u zich wilt inschrijven bij een ander tandartsenpraktijk, kunt u terecht bij Match Tandartsen. Ons team bestaat uit bekwame tandartsen, implantologen, mondhygiënisten en assistenten. We zetten met het hele team ons in voor een gezond en sterk gebit voor iedereen! Schrijf u in bij onze praktijk, of maak gelijk een afspraak bij spoed.

Voor de beste mondzorg in Krimpen aan den IJssel

Waarvoor gaat u naar de tandarts in Krimpen aan den IJssel? Voor de reguliere controle (twee keer per jaar), ter behandeling van uw tandvleesproblemen, behandelingen om gebitsslijtage tegen te gaan, wortelkanaalbehandeling, implantaten laten zetten ter vervanging van kronen, bruggen en prothesen, of moet u naar de mondhygiënist in Krimpen aan den IJssel? Voor de beste mondzorg kunt u terecht in onze praktijk. We willen net zo graag als u dat u onze tandartspraktijk verlaat met een verzorgd gebit en een mooie glimlach. Daarom zorgen onze tandartsen voor een duurzaam behoud van uw gebit.

Bekijk hier onze huidige
mondzorg behandelingen.

Preventieplan

Een zorg- en preventieplan op maat.

Mondhygiënist

Advies over reinigen van tanden, kiezen en tong van onze mondhygiënist in Capelle aan den IJssel.

Tandvlees

Behandeling en preventie van tandvleesproblemen

Wortelkanaal behandeling

Informatie over wortelkanaalbehandelingen

CAD/CAM Kronen

Informatie over CAD/CAM kronen

Implantologie

Implanteren van tanden en kiezen

Gebitsslijtage

Slijtage van tanden en kiezen

Esthetische Tandheelkunde

Het verfraaien van uw tanden.

Preventieve tandheelkunde

We hebben ons gespecialiseerd in preventieve tandheelkunde. Onze tandartsen informeren u graag hoe u het gebit zo goed mogelijk moet reinigen om zo de kans op tandbederf en tandvleesproblemen te verkleinen. We bieden een zorg- en preventieplan op maat aan. Meer informatie over preventieve tandheelkunde vindt op de website.

Waarom onze tandartsenpraktijk?

Onze tandartsenpraktijk in Krimpen aan den IJssel is ingericht met de allermodernste behandelapparatuur. Uiteraard conform de laatste hygiëne-eisen. We behandelen uw gebit met hoogwaardige apparatuur en materialen. Daarnaast vinden we persoonlijke aandacht heel belangrijk. Bij ons bent u geen nummertje, we kennen ieder van onze patiënten bij naam. De praktijk is tevens bereikbaar bij spoedgevallen in de regio IJssel en Lekstreek: buiten de normale praktijkuren zijn onze tandartsen ook te bereiken in de avonduren, ‘s nachts en in de weekenden.

Inschrijven bij tandarts in Krimpen aan den IJssel

Wilt u zich inschrijven bij onze tandartspraktijk? Of direct een afspraak maken bij een van onze tandartsen in Krimpen aan den IJssel? Neem contact met ons op, dan kunt u een bezoek brengen aan onze praktijk. We zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel, op fiets- en loopafstand van Krimpen aan den IJssel. Contact opnemen kan via het contactformulier op de website of door te bellen naar 010 - 442 00 98.

Direct contact opnemen

Dank u! Uw bericht is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier. Vernieuw en probeer opnieuw.
Inschrijven