Tandarts in Alblasserdam

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Alblasserdam en omgeving? Dan kunt u voor totale mondzorg terecht bij de praktijk van Match Tandartsen, waar een team van tandartsen, implantologen, mondhygiënisten en assistenten zich dagelijks inzet om het gebit van u en uw gezin te onderhouden. Wilt u een afspraak maken voor een reguliere controle of is er sprake van spoed? Schrijf u in bij onze praktijk of maak direct een afspraak.

Tandarts in Alblasserdam voor de beste gebitszorg

Elk persoon is uniek. Dit houdt in dat ook elk gebit anders is en dit specifieke zorg en onderhoud vereist. Bij Match Tandartsen bieden wij behandelingen op basis van uw individuele behoeften. Hierbij kunt u denken aan reguliere controles, wortelkanaalbehandelingen, implantologie, mondhygiënistische behandelingen en esthetische tandheelkunde. Maar ook een persoonlijk zorg- en preventieplan valt onder onze werkzaamheden als tandarts in Alblasserdam.Periodieke controles bij uw tandarts zorgen ervoor dat uw gebit gezien mag worden en u nog jarenlang met veel plezier kunt kauwen, lachen en genieten. Dit is waarom preventieve zorg van groot belang is. Door een of twee keer per jaar de tandarts te bezoeken, controleren we uw gebit periodiek en voorzien we u indien nodig van advies of een aanvullende behandeling voor een goede mondhygiëne. Bekijk alle behandelingen die de tandarts in Alblasserdam aanbiedt.

Onze mondzorgbehandelingen

Preventieplan

Een zorg- en preventieplan op maat.

Mondhygiënist

Advies over reinigen van tanden, kiezen en tong van onze mondhygiënist in Capelle aan den IJssel.

Tandvlees

Behandeling en preventie van tandvleesproblemen

Wortelkanaal behandeling

Informatie over wortelkanaalbehandelingen

CAD/CAM Kronen

Informatie over CAD/CAM kronen

Implantologie

Implanteren van tanden en kiezen

Gebitsslijtage

Slijtage van tanden en kiezen

Esthetische Tandheelkunde

Het verfraaien van uw tanden.

Voorkom tandvlees- en gebitsproblemen met een tandartsbezoek

Veel mensen in Nederland gaan niet graag naar de tandarts. Dit komt door nare ervaringen, angst die zich over tijd heeft opgebouwd en het idee dat tandpijn wel overgaat. Er kan meer achter tandpijn zitten, zoals een gaatje of een kleine ontsteking van het tandvlees. Maar ook verstandskiezen die doorkomen of een ontstoken wortelkanaal kunnen voor veel pijn zorgen. Dit zijn gebitsproblemen die bekend staan om hun nare behandelingen. Echter is voorkomen beter dan genezen. Daarom wordt het aangeraden om bij tandpijn meteen aan de bel te trekken en contact op te nemen met de tandarts in Alblasserdam.

Ervaren mondhygiënist in Alblasserdam

Naast dat een mondhygiënist in Alblasserdam uw gebit grondig reinigt en tandsteen verwijdert, voorzien ze u ook van advies over het reinigen van uw tanden, kiezen en tong. Zo kan het voorkomen dat uw gebit net iets verder naar binnen staat, waardoor het moeilijk is om de achterkant van uw ondertanden te poetsen. De mondhygiënist laat u zien hoe u uw tandenborstel het best kunt positioneren. Ook kunnen ze u adviseren over ragers, flosdraad en stokers die u kunt gebruiken om de ruimtes tussen uw tanden en kiezen optimaal te reinigen.

De voordelen van Match Tandartsen

Wat zijn de voordelen van het inschrijven bij onze tandartsprakijk?

Schrijf u direct in bij de tandarts in Alblasserdam

Een tandarts in Alblasserdam en omgeving gezocht? Neem direct contact met ons op en schrijf u in of maak een afspraak. U kunt gebruik maken van het contactformulier of bellen naar 010-4420098. Ons team van tandheelkundige specialisten zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw bezoek aan de praktijk en met veel tevredenheid naar huis gaat. De praktijk is gevestigd in Capelle aan den Ijssel, maar we verwelkomen ook graag patiënten uit Alblasserdam, Krimpen aan den Ijssel en Ridderkerk.

Direct contact opnemen

Dank u! Uw bericht is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier. Vernieuw en probeer opnieuw.
Inschrijven