Tandarts Nieuwerkerk aan den IJssel

Bent u op zoek naar een tandarts in Nieuwerkerk aan den IJssel? Het kan zijn dat u net bent verhuisd of u heeft een andere reden om over te stappen naar een andere tandartsenpraktijk. Bij Match Tandartsen bent u aan het juiste adres. Ons team bestaat uit deskundige tandartsen, implantologen, mondhygiënisten en assistenten. Samen zetten wij ons in voor een gezond en sterk gebit voor iedereen! U kunt zich bij ons inschrijven of direct een afspraak maken in geval van spoed.

Deskundige behandelingen voor een gezond gebit

Voor de beste mondzorg in Nieuwerkerk aan den IJssel kunt u terecht bij onze praktijk. Onze deskundige tandartsen bieden een breed scala aan behandelingen, van reguliere controles tot wortelkanaalbehandelingen en implantaten. Daarnaast staan onze mondhygiënisten klaar om u te helpen bij het voorkomen van tandvleesproblemen en gebitsslijtage. Onze tandartsen zorgen voor een duurzaam behoud van uw gebit. Wij streven naar een gezond gebit en een stralende glimlach voor al onze patiënten.

Onze huidige
mondzorg behandelingen.

Preventieplan

Een zorg- en preventieplan op maat.

Mondhygiënist

Advies over reinigen van tanden, kiezen en tong van onze mondhygiënist in Capelle aan den IJssel.

Tandvlees

Behandeling en preventie van tandvleesproblemen

Wortelkanaal behandeling

Informatie over wortelkanaalbehandelingen

CAD/CAM Kronen

Informatie over CAD/CAM kronen

Implantologie

Implanteren van tanden en kiezen

Gebitsslijtage

Slijtage van tanden en kiezen

Esthetische Tandheelkunde

Het verfraaien van uw tanden.

Preventieve tandheelkunde

Preventieve tandheelkunde is van cruciaal belang om grote problemen met je gebit te voorkomen. In onze praktijk bieden we verschillende preventieve behandelingen, zoals regelmatige controles, gebitsreiniging, fluoridebehandelingen en sealants (tandafdichtingsmiddelen, dunne kunststof coatings). Door regelmatig preventieve zorg te ontvangen, kunnen tandheelkundige problemen in een vroeg stadium worden opgespoord en behandeld, waardoor ernstigere problemen worden voorkomen. Ons doel is om samen met u een gezond gebit te behouden.

Onze praktijk biedt een zorg- en preventieplan op maat aan. Wilt u meer informatie over preventieve tandheelkunde? Neem gerust contact met ons op.

Waarom onze tandartsenpraktijk?

Mondhygiënisten Nieuwerkerk aan den IJssel

Een tandarts in Nieuwerkerk aan den IJssel bij Match Tandartsen biedt uitstekende mondzorg voor het hele gezin. Onze ervaren tandartsen en mondhygiënisten in Nieuwerkerk aan den IJssel staan klaar om u te helpen met al uw tandheelkundige behoeften, van reguliere controles en reinigingen tot geavanceerde tandheelkundige behandelingen. Wij werken met de nieuwste technologieën en behandelingen om ervoor te zorgen dat u de beste zorg krijgt die mogelijk is. Maak vandaag nog een afspraak voor u en uw gezin en ervaar zelf waarom onze praktijk de beste keuze is voor mondzorg in Nieuwerkerk aan den IJssel.


Inschrijven bij tandarts in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wilt u zich inschrijven bij onze tandartspraktijk? Of direct een afspraak maken bij een van onze tandartsen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Neem contact met ons op, dan kunt u een bezoek brengen aan onze praktijk. We zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel, in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel. Contact opnemen kan via het contactformulier op de website of door te bellen naar ons telefoonnummer 010 - 442 00 98.

Direct contact opnemen

Dank u! Uw bericht is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier. Vernieuw en probeer opnieuw.
Inschrijven