Tandarts in Barendrecht

Op zoek naar een tandarts in Barendrecht en omgeving waar persoonlijke aandacht centraal staat? Maak kennis met Match Tandartsen. Bij onze tandkliniek in Barendrecht leveren we met een team van 9 deskundigen een breed scala aan behandelingen op maat die aansluiten op uw persoonlijke behoeften en tandheelkundige problemen. De kwalitatieve behandelingen waar u aan kunt denken zijn reguliere controles en tand- en mondreiniging, maar uiteraard ook de meer specialistische behandelingen zoals implantaten, het plaatsen van vullingen en wortelkanaalbehandelingen.

Wilt u uzelf en uw gezin inschrijven voor periodieke controles of is er sprake van spoed? Ervaar onze tandheelkundige zorg en schrijf u in of maak direct een afspraak bij onze tandartspraktijk.

Tandarts in Barendrecht: elk gebit is uniek

Ieder persoon is uniek, wat natuurlijk ook betekent dat ieder gebit verschilt. Regelmatig bezoek aan onze tandartspraktijk in Barendrecht zorgt ervoor dat de staat van uw gebit en mondhygiëne optimaal blijft en u nog jarenlang probleemloos kunt kauwen, praten en lachen. Ook voor mensen die angst voelen voor de tandarts, is onze praktijk een plek waar wij er alles aan doen om u op uw gemak te laten voelen.

Onze huidige
mondzorg behandelingen

Preventieplan

Een zorg- en preventieplan op maat.

Mondhygiënist

Advies over reinigen van tanden, kiezen en tong van onze mondhygiënist in Capelle aan den IJssel.

Tandvlees

Behandeling en preventie van tandvleesproblemen

Wortelkanaal behandeling

Informatie over wortelkanaalbehandelingen

CAD/CAM Kronen

Informatie over CAD/CAM kronen

Implantologie

Implanteren van tanden en kiezen

Gebitsslijtage

Slijtage van tanden en kiezen

Esthetische Tandheelkunde

Het verfraaien van uw tanden.

Het belang van periodieke controles en onderhoud

Periodieke controles en onderhoud bij de tandarts zijn essentieel om de gezondheid van uw mond te waarborgen. De tandarts in Barendrecht kan vroegtijdig problemen opsporen, zoals gaatjes, tandvleesontstekingen of verstandskiezen die doorkomen. Door vroegtijdige detectie zijn deze problemen vaak gemakkelijker en minder ingrijpend te behandelen. Bovendien kunnen onbehandelde mondproblemen leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, zoals hart- en vaatziekten.

De voordelen van onze tandheelkundige kliniek in Barendrecht

Specialistische mondhygiënist in Barendrecht

Ook in het geval van tandsteen dat zich naarmate van tijd opbouwt, is het van groot belang om dit regelmatig te laten behandelen. Dit doet u door, naast uw reguliere tandarts, onze mondhygiënist in Barendrecht te bezoeken. Tandsteen is verharde tandplak die zich heeft opgebouwd op het tandoppervlak, in de meeste gevallen rond het tandvlees. Wanneer tandsteen niet wordt behandeld, kan het verschillende problemen veroorzaken.

Schrijf u direct in bij een tandarts in Barendrecht

Op zoek naar een tandarts in Barendrecht en omgeving, zoals Ridderkerk? Schrijf u en uw gezin direct in bij onze praktijk, we zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel. Periodiek gebitsonderhoud door een deskundig team van tandartsen, mondhygiënisten en assistentes is voor jong en oud cruciaal voor een stralende glimlach die nog jaren meegaat. Maak gebruik van ons contactformulier of bel direct naar 010-4420098 om u in te schrijven, we maken graag kennis met u.

Direct contact opnemen

Dank u! Uw bericht is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier. Vernieuw en probeer opnieuw.
Inschrijven